Afvoer ontstoppen Alphen aan den Rijn

Vakkundige hulp voor een eerlijke prijs: als u een rioolvakman in Alphen aan den Rijn zoekt, dan bent u op de juiste pagina beland. Een afvoer ontstoppen hoeft u namelijk niet zelf te doen: het kost u veel tijd en er bestaat een grote kans dat uw doe-het-zelfmiddelen niet het resultaat bieden die u wenst. Bel liever ons nummer om te kunnen genieten van de volgende voordelen:

  • U kunt in het weekend en op feestdagen geholpen worden.
  • Uw afvoer wordt ontstopt met milieuvriendelijke methodes.
  • U krijgt een duidelijk overzicht van de kosten.
  • U mag onze specialist altijd bellen voor advies.

Periodiek uw afvoer ontstoppen? Dat kan!

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat wij niet alleen uw afvoer ontstoppen, maar ook inspecties en reparaties uitvoeren, mochten deze nodig blijken. Deze service bieden wij bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

1. U heeft last van terugkerende verstoppingen.
Misschien bestaat er bij u een rioolprobleem die niet op zeer korte termijn kan worden opgelost. Uw riolering is bijvoorbeeld verouderd en moet vervangen worden. Tot er vervanging komt, moet u natuurlijk wel gebruik kunnen blijven maken van uw sanitair. Met een onderhoudscontract kunnen wij dit soort problemen (tijdelijk) ondervangen.

2. U beheert meerdere woningen of bedrijven
U kunt niet overal tegelijk zijn. Als er verstoppingen optreden in één of meerdere gebouwen, dan kunnen wij ze voor u oplossen. Wij kunnen ook de rioleringen voor u blijven onderhouden, zodat het woon- of werkcomfort van uw huurders op peil blijft.

Kosten afvoer ontstoppen Alphen aan den Rijn

Eenmalige afvoer ontstopping of regelmatig terugkerende blokkade? Onze specialisten lossen alle soorten rioolproblemen op vakkundige wijze op. De prijzen kunnen echter per situatie en locatie verschillen. Dat komt omdat een verstopping niet altijd door hetzelfde wordt veroorzaakt. Onze specialist komt tot een definitieve prijsberekening als hij meer weet over het volgende:

  • Wat veroorzaakt de blokkade?
  • Hoe hardnekkig is de blokkade?
  • Met welk gereedschap moet de blokkade dan verwijderd worden?
  • Hoeveel tijd zal de verwijdering in beslag nemen?
  • Is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem? Zo ja, wat moet er dan gebeuren om dit op te lossen?
  • Is er behoefte aan een onderhoudscontract? Zo ja, dan kan de specialist een offerte op maat voor u maken.
Als u ons belt, kunt u uiteraard wel alvast naar een prijsopgave vragen. Omschrijf uw probleem zo goed mogelijk, zodat onze specialist er een beeld bij heeft. Blijkt later dat er extra werkzaamheden nodig zijn, dan zal onze vakman u tijdig waarschuwen.

Afvoer ontstopping gewenst? Toets ons nummer in.

Het aantal klanten in Alphen aan den Rijn neemt bij ons toe. Waarom? Omdat onze riooldeskundigen snel concrete oplossingen bieden. Bovendien zijn wij dag en nacht bereikbaar, dus niemand hoeft lang te wachten op een afspraak. Eén telefoontje van u en onze specialist komt zo spoedig mogelijk uw afvoer ontstoppen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!