Riool verstopt Alphen a/d Rijn

Een riolering verstopping in Alphen a/d Rijn lossen wij graag voor u op!

Uw woon- of werkcomfort gaat ons aan het hart. Daarom willen wij graag helpen als uw riool in Alphen a/d Rijn verstopt is geraakt. In Alphen aan den Rijn beschikken we over een zeer ervaren en enthousiaste rioolvakman. Als u ons belt voor een afspraak, krijgt u hem rechtstreeks te spreken. Uw afspraak wordt meteen ingepland!

Wat voor overlast veroorzaakt een verstopt riool?

 • Het water in uw afvoer loopt niet weg.
 • U ruikt misschien een rioollucht.
 • U heeft mogelijk ook last van lekkages.
Door deze problemen is koken of afwassen haast niet mogelijk. En wat als uw toilet door resten wordt geblokkeerd? Ook dat is een last voor uw hele gezin of voor uw personeel. Gelukkig weet onze riooldeskundige overal raad op!

Riolering verstopt? Dit zijn oplossingen

Onze vakman komt langs met een goed uitgeruste servicewagen. Met zijn gereedschap kan hij verstoppingen verwijderen, maar ook inspecties en reparaties uitvoeren. Hier een kleine greep uit de materialen:

 1. Met een verenmachine kan hij de leiding schoon frezen.
 2. Met een hogedrukreiniger kan de leiding onder hoge waterdruk schoon gespoten worden.
 3. Met een gewone ontstoppingsveer kan opgehoopt toiletpapier verwijderd worden.
Als blijkt dat uw riolering verstopt is geraakt door een defect aan een leiding, dan kan de vakman een inspectie uitvoeren met een rioolcamera. Deze wordt via het toilet in de riolering geleid. Het voordeel van deze methode is dat er geen hak- en breekwerkzaamheden hoeven te worden verricht. Dat scheelt schade en overlast!

Riool verstopt: hoe zit het met de kosten?

Maakt u zich geen zorgen. Al onze vakmannen rekenen eerlijke prijzen voor het werk dat ze leveren. Het is echter wel van belang dat zij een goed zicht krijgen op uw probleem. Zo kunt u vooraf bellen voor een prijsopgave, maar u moet er rekening mee houden dat de prijs kan worden aangepast als het probleem complexer blijkt dan gedacht. Bij het berekenen van de kosten moet de vakman rekening houden met verschillende zaken:

 • De oorzaak van de verstopping
 • De ernst van de verstopping
 • Eventuele uitvoer van inspectie
 • Eventuele uitvoer van reparatie
 • Het nodige gereedschap
 • Het aantal arbeidsuren

Waarom een rioolvakman en geen loodgieter?

Deze vraag krijgen wij geregeld van onze klanten en daar geven wij graag antwoord op. Een loodgieter heeft zich gespecialiseerd in de toevoer van water. Bij hem kunt u terecht voor problemen met uw cv-ketel of voor lekkend sanitair. Een rioolvakman heeft zich daarentegen gespecialiseerd in de afvoer van afvalwater en resten. Als uw riool verstopt raakt, moet u zonder twijfel bij hem zijn, want hij beschikt al over al het nodige gereedschap.

Riolering verstopt in Alphen a/d Rijn? Bel voor een afspraak!

Als u niets tegen de verstopping onderneemt, kunt u last krijgen van stank en lekkages, voor zover deze niet nog niet in uw woning of bedrijf zijn opgetreden. Bel daarom meteen onze rioolvakman in Alphen aan den Rijn voor een professionele ingreep inclusief vrijblijvend deskundig advies!

Riool verstopt Alphen a/d Rijn?

Wij staan 24/7 voor u klaar!